Категорії
Новини

Алекста стала офіційним дистриб’ютором ВВС в Україні!

Група компаній “BALTIC BEARING COMPANY” (ГК “ВВС”) об’єднує підприємства на території Європейського та Митного союзів, які мають у своїх активах як виробничі потужності, по випуску підшипникової продукції, так і значні складські площі, які забезпечують зберігання готової продукції і забезпечують можливість швидкої комплектації замовлень клієнтів, з подальшим забезпеченням необхідних логістичних операцій.
Продукція ГК “ВВС” поставляється для різних галузей промисловості: автомобільної, електротехнічної, верстатобудівної, металлугрійної, сільсько-господарського машинобудування, паливно-енергетичного комплексу та ін.
Завод SIA “BBC-R”, який входить до складу ГК “ВВС” – це виробничий майданчик, побудований в Ризі, Латвія, є новим підприємством, оснащеним сучасним виробничим і вимірювальним обладнанням з системою менеджменту якості, відповідної вимогам стандартів ISO 9001: 2015-го, ISO 14001: 2015 та IATF 169492016.
Завод спеціалізується на виробництві кулькових і роликових підшипників широкого номенклатурного ряду різних конструктивних груп. Виробнича база та сучасне високоякісне обладнання дозволяють підприємству випускати підшипники 6-го класу точності і вище.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Форма зворотнього зв'язку

Написать нам

файл в форматі .doc, .xls, .pdf не більше 2Mb

файл в форматі .doc, .xls, .pdf не більше 2Mb

Нажимая кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных