Категорії
Новини

Сільгосптехніка та інновації BBC-R

З 20.06.2020-го компанія Baltic Bearing Company переходить на нове покоління захисних ущільнень, що встановлюються в корпусних підшипниках – AGRO-SHELL-HB (HB – housed bearings).

ВВС не перестають розвиватися, тому перебувають у невпинному пошуку нових рішень, для мінімізації витрат на виробництві, здешевлення і раціоналізації виробничого процесу.

“Ущільнення вдосконаленої конструкції з лабіринтом між листовим елементом і гумовою кромкою, в поєднанні з захисною кришкою модифікації AGRO-SHELL-HB забезпечують максимальний рівень захисту без втрат експлуатаційних характеристик.

Крім того, Baltic Bearing Company пропонує своїм клієнтам високоякісні спеціалізовані підшипники для сільськогосподарської техніки з перевіреними конструктивними рішеннями, відповідні розробкам провідних виробників в даній галузі щодо захисту вузла від попадання забруднень, дрібно- і крупнодисперсних частинок:

– трьокромочним ущільненням – AGRO-SHELL-3L (three-lips seals), що забезпечують підвищену герметичність за рахунок збільшеного числа крайок контактного ущільнення і захист від грубих домішок завдяки захисній кришці для підшипників з частотою оборотів до 500);

– контактне резінометалеве ущільнення – AGRO-SHELL-AM (AM – agricultural machinery), що забезпечує захист при збереженні експлуатаційних характеристик підшипника (використовується на виробах, де конструктивно неможливо встановити моделі AGRO-SHELL-HB і AGRO-SHELL-3L).

Випробування показують, що термін експлуатації корпусних підшипникових вузлів BBC-R з ущільненнями AGRO-SHELL до трьох разів більше, ніж зі стандартним ущільнювачем у всьому діапазоні робочих температур від -40 до + 120 ° С. “- вказує компанія на своєму офіційному сайті.

“Алекста” рада представити іноваційні рішення європейських партнерів одними з перших в Україні, тим самим допомагаючи вітчизняному бізнесу розвиватися швидше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Форма зворотнього зв'язку

Написать нам

файл в форматі .doc, .xls, .pdf не більше 2Mb

файл в форматі .doc, .xls, .pdf не більше 2Mb

Нажимая кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных